PEČENÁ ŠTIKA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY ŠTIKÁ / 


Vánoce přicházejí.

INGREDIENCE: 8000 g podkov ze štiky, sůl, 100 g másla, 1 vejce, 80 g strouhanky.

POSTUP PŘÍPRAVY: podkovy omyjeme, osušíme a osolíme. Z másla odkrojíme asi25 g a vymažeme jim zapékací misku. Do ní potom naskládáme porce štiky. V jiné nádobě si rozšleháme vejce a rybí maso jim přelijeme. Celý povrch a podkovy posypeme slabou vrstvou strouhanky. Zbylé máslo nakrájíme na tenké plátky a rozložíme je na strouhanku. Pečeme v předehřáté troubě na 190°C asi 40 minut. Štika připravená tímto způsobem s zachová vláčnost a nevysušuje se. Příloha: vařené brambory.



PEČENÁ ŠTIKA PEČENÁ ŠTIKA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1437 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz